ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Σχετικά Με Εμάς

Η επιχείρηση ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΙΚΕ αποτελεί συνέχεια της ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕ, η οποία και λειτουργεί στην Περιφέρεια Στ. Ελλάδας. Τα τελευταία σαράντα (40) χρόνια ασχολείται με την αντιπροσωπεία-εισαγωγή αυτοκινήτων, εμπορία ανταλλακτικών εξαρτημάτων και επισκευή-συντήρηση οχημάτων.

Διαθέτει:

• Πολυετή και ισχυρή παρουσία στο χώρο των οχημάτων
• Επιτυχής αντιπροσώπευση της εταιρείας OPEL για είκοσι (20) συνεχή έτη σε πρώτες και βραβευθείσες θέσεις πωλήσεων.
• Εξαετής επιτυχής αντιπροσώπευση των εταιρειών MAZDA, VOLVO.
• Συγκέντρωση όλων των ειδικοτήτων – υψηλά εκπαιδευμένων - για την συντήρηση και φροντίδα των οχημάτων στον ίδιο χώρο
• Δυνατότητα ενασχόλησης με όλες τις μάρκες οχημάτων, με αποτέλεσμα την δημιουργία μεγάλης ποικιλίας εργασιών, ενισχύοντας έτσι το ενδιαφέρον των εργαζομένων καθώς και την όρεξη για εργασία.
• Λειτουργία ενιαίου εργασιακού χώρου σε ένα επίπεδο με άμεση και εύκολη επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων καθώς και ευκολότερη μετακίνηση των οχημάτων από το ένα σημείο εργασίας στο άλλο

Επενδύοντας διαρκώς σε εξοπλισμό και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του αυτοκινήτου στην περιοχή ευθύνης της, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της - μέλη της οικογένειας FORD. 

Ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο Ιωάννης Ντουλάκης, ο οποίος έχει μακρόχρονη εμπειρία, δραστηριοποιούμενος στον κλάδο του αυτοκινήτου από το 1974. Σήμερα, η διοίκηση της εταιρείας ασκείται από τον Κακαβά Κωνσταντίνο. 

Όραμα της εταιρείας και των ανθρώπων της είναι η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών της, η εκτίμηση και αναγνώριση των νέων πελατών που θα επιλέξουν την αγορά προϊόντων μεσώ του ηλεκτρονικού καταστήματος μας www.doulakisparts.gr.