ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΠΡΟΣΘΕΤΑ-ΧΗΜΙΚΑΣε αυτή την κατηγορία θα βρείτε πρόσθετα χημικά - βελτιωτικά για την σωστή συντήρηση - καθαρισμό και προστασία του κινητήρα σας. 

Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU957
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΗ φόρμουλά του δεν περιέχει διαλύτες VOC (πτητικές  οργανικές ενώσεις) που μπορεί να προκαλέσουν χρόνιες παθήσεις, καρκίνο κι αλλοιώσεις των κυττάρων.Περιέχει απορρυπαντικά χαμηλού ιξώδους για εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού.Αφαιρεί με αξιοπιστία επικαθίσεις χρησιμοποιη..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU974
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΤεχνολογία Καθαρισμού ROA2: Φόρμουλα ανώτερης απόδοσης καθαρισμού.Οι επικαθίσεις στα μπεκ διαλύονται κι απομακρύνονται (Clean Up Effect).Αποτρέπεται η εκ νέου μόλυνση κι ο σχηματισμός επικαθίσεων (Keep Clean Effect).Τέλεια συμβατότητα κι ανάμειξη σε όλα τα μίγματα βενζίνης..
20,50€
Χωρίς ΦΠΑ:16,53€
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU979
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΤεχνολογία Καθαρισμού ROA2: Φόρμουλα ανώτερης απόδοσης καθαρισμού.Οι επικαθίσεις στα μπεκ διαλύονται κι απομακρύνονται (Clean Up Effect).Αποτρέπεται η εκ νέου μόλυνση κι ο σχηματισμός επικαθίσεων (Keep Clean Effect).Τέλεια συμβατότητα κι ανάμειξη σε όλα τα μίγματα βενζίνης..
29,76€
Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Microflex® 984 – Άμεση Προστασία Ψεκασμού Πετρελαίου 200ml
Πρωτα σε πωλησεις
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU984
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΤεχνολογία Καθαρισμού ROA2: Φόρμουλα ανώτερης απόδοσης καθαρισμού.Οι επικαθίσεις στα μπεκ διαλύονται κι απομακρύνονται (Clean Up Effect).Αποτρέπεται η εκ νέου μόλυνση κι ο σχηματισμός επικαθίσεων (Keep Clean Effect).Τέλεια συμβατότητα κι ανάμειξη σε όλα τα μίγματα πετρελαί..
21,49€
Χωρίς ΦΠΑ:17,33€
microflex® 989 – Άμεσο Καθαριστικό Ψεκασμού Πετρελαίου 300ml
Πρωτα σε πωλησεις
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU989
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΤεχνολογία Καθαρισμού ROA2: Φόρμουλα ανώτερης απόδοσης καθαρισμού.Οι επικαθίσεις στα μπεκ διαλύονται κι απομακρύνονται (Clean Up Effect).Τέλεια συμβατότητα κι ανάμειξη σε όλα τα μίγματα πετρελαίου, που περιέχουν διαφορετικά ποσοστά βιο-αιθανόλης, από Ε5 (5%) έως και Ε100 (..
23,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,55€
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU931-932
 Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΑφαιρεί τον άνθρακα και τα υπολείμματα στάχτης.Είναι άφλεκτο κι εξατμίζεται χωρίς κατάλοιπα.Δεν περιέχει στάχτη και μεταλλικά στοιχεία (metal-free).Η εφαρμογή του είναι εφικτή χωρίς την αφαίρεση του φίλτρου σωματιδίων.Τα συστατικά του είναι συμβατά με τα ευγενή υλικά των ..
90,52€
Χωρίς ΦΠΑ:73,00€
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU144
εχνικά ΧαρακτηριστικάΣτην αιχμή της τεχνολογίας, φιλικό προς το περιβάλλον, συνθετικό πρόσθετο συστήματος ψύξης.Μετατρέπει την σκουριά και τα άλατα σε υδροδιαλυτές ουσίες.Διασπά την λάσπη και την βρωμιά κατά την διάρκεια της οδήγησης.Ουδετεροποιεί την οξύτητα του ψυκτικού υγρού.Προστατεύει το σύστημ..
20,34€
Χωρίς ΦΠΑ:16,40€
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU163
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΕιδικά σχεδιασμένο συμπυκνωμένο ενεργό συστατικό, για προσθήκη στη βενζίνη οχημάτων που λειτουργούν με LPG ή CNG.Μειώνει την φθορά των βαλβίδων και των εδρών τους.Προστατεύει από την διάβρωση.Αποτρέπει τον σχηματισμό επικαθίσεων στο σύστημα ψεκασμού (keep clean effect).Αυξάνει ..
32,74€
Χωρίς ΦΠΑ:26,40€
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU164
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΕιδικά σχεδιασμένο συμπυκνωμένο συστατικό για LPG.Μειώνει την φθορά των βαλβίδων και των εδρών τους κι εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα.Προστατεύει από την διάβρωση.Αποτρέπει τον σχηματισμό επικαθίσεων στο σύστημα ψεκασμού (keep clean effect).Μειώνει το σχηματι..
33,85€
Χωρίς ΦΠΑ:27,30€
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU398
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΘερμοσταθερό, απωθεί τα τρωκτικά.Εξαιρετικά ανθεκτικό στη πίεση.Ανθεκτικό στον ψεκασμό με νερό και στο αλατόνερο.Προστασία και συντήρηση των ελαστικών μερών στο χώρο του κινητήρα.Ακίνδυνο για τα ζώα! ΠλεονεκτήματαΤεχνικά: ημισυνθετική κολλώδης λιπαντική ουσία, μακράς διάρκ..
16,12€
Χωρίς ΦΠΑ:13,00€
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU142
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΠροστατεύει το κύκλωμα ψύξης από διαρροές.Στεγανώνει ακόμη και ρωγμές πάχους τρίχας.Εμποδίζει διαρροές φλάντζας κι απώλειες ψυκτικού υγρού.Πλήρως συμβατό με όλα τα αντιπαγωτικά και ψυκτικά υγρά.Ιδανικό και για κλειστά κυκλώματα ψύξης.Συμβατό με όλες τις βαλβίδες ψύξης, αντλίες ..
23,56€
Χωρίς ΦΠΑ:19,00€
Μάρκα: TUNAP Μοντέλο: TU143
Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΕιδικό καθαριστικό για τα σύγχρονα, υψηλής απόδοσης, συστήματα ψύξης και θέρμανσης.Δεν αφρίζει και δεν περιέχει οξέα.Αποκολλά κι αφαιρεί επικαθίσεις λάσπης, άλατα και διαβρωτικές ουσίες.Διαλύει και δεσμεύει όλα τα υπολείμματα λαδιού και γράσου.Ουδετεροποιεί τα άλατα και την σκο..
29,14€
Χωρίς ΦΠΑ:23,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 50 (5 Σελ.)