ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Αξεσουαρ Ανεσης & Ασφαλειας

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε αξεσουάρ άνεσης και ασφαλειας για το όχημα σας όπως βάσεις κινητών, on board κάμερες-καταγραφικά, φορτιστές κινητών ,

hands free bluetooth και άλλα πολλά προϊόντα τεχνολογίας.

Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: ACA-2PKSP
Scosche ACA-2PKSP αντάπτορας USB-A TO USB-C™ σε Μαύρο χρώμα (2τμχ) Οι προσαρμογείς Scosche ACA-2PKSP 2-pack USB Type-A σε USB Type-C διευκολύνουν τη φόρτιση, το συγχρονισμό και τη σύνδεση τυπικών συσκευών USB-A με τις συσκευές USB-C επόμενης γενιάς. Αυτά είναι ιδανικά για τη φόρτιση ενός Smartphone ..
16,12€
Χωρίς ΦΠΑ:13,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: ACASR-2PKSP
Scosche ACASR-2PKSP αντάπτορας USB-A TO USB-C™ σε Ασημί χρώμα (2τμχ) Οι προσαρμογείς Scosche ACA-2PKSP 2-pack USB Type-A σε USB Type-C διευκολύνουν τη φόρτιση, το συγχρονισμό και τη σύνδεση τυπικών συσκευών USB-A με τις συσκευές USB-C επόμενης γενιάς. Αυτά είναι ιδανικά για τη φόρτιση ενός Smartphon..
16,12€
Χωρίς ΦΠΑ:13,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BLQPINTL-XTSP5BLMDINTL-XTSP5BLPEINTL-SP5
Scosche BaseLynx™ Charging Station Kit Vert & Pad & EndCapBaseLynx Vert Charging Station Οργανώστε και φορτίστε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων smartphone, tablet και φορητών συστημάτων παιχνιδιών. Η παροχή ισχύος φορτίζει έως και 3 φορές ταχύτερα από τους τυπικούς φορτιστές..
172,36€
Χωρίς ΦΠΑ:139,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BLKITPRO
Scosche BaseLynx™ Modular Charging Station Kit (Charging Station Kit Vert & Pad & Watch & EndCapΤο BaseLynx οργανώνει και φορτίζει το Apple Watch, το Smart Phone, το iPad, το Tablet και άλλα χρησιμοποιώντας μία πηγή τροφοδοσίας. Συνδέστε κάθε μονάδα με τη σειρά που προτιμάτε και προσθέστε τα όπως ..
251,72€
Χωρίς ΦΠΑ:203,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BLAWINTL-XTSP5
Scosche BLQPINTL-XTSP5 BaseLynx™ Watch Modular Apple Watch Charging StationΤο Scosche BLAW2-XTSP BaseLynx Modular Apple Watch Charging Station με την πιστοποιημένη από MFi βάση ρολογιού Apple Watch είναι το προσαρμόσιμο σύστημα για την οργάνωση, φόρτιση και αποθήκευση των ηλεκτρονικών σας συσκευών..
86,80€
Χωρίς ΦΠΑ:70,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BLMDINTL-XTSP5
Scosche BLMDINTL-XTSP5 BaseLynx™ Vert Charging StationBaseLynx Vert Charging Station Οργανώστε και φορτίστε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων smartphone, tablet και φορητών συστημάτων παιχνιδιών. Η παροχή ισχύος φορτίζει έως και 3 φορές ταχύτερα από τους τυπικούς φορτιστές USB..
64,48€
Χωρίς ΦΠΑ:52,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BLPEINTL-SP5
Scosche BLPEINTL-SP5 BaseLynx™ Φορτιστής Διπλής Θύρας EndCapΦορτιστής διπλής θύρας BaseLynx Endcap Προσθέστε δύο θύρες φόρτισης στο βασικό σας σύστημα BaseLynx με αυτό το τροφοδοτικό Endcap. Η παροχή ισχύος φορτίζει έως και 3 φορές ταχύτερα από τους τυπικούς φορτιστές USB. Το BaseLynx EndCap μπορε..
43,40€
Χωρίς ΦΠΑ:35,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BLQPINTL-XTSP5
Scosche BLQPINTL-XTSP5 BaseLynx™ Βάση Γρήγορης Ασύρματης Φόρτισης QIΒάση Γρήγορης Ασύρματης Φόρτισης QI BaseLynx Pad Τοποθετήστε το smartphone με δυνατότητα Qi ή την ασύρματη θήκη φόρτισης για Apple AirPods στην επιφάνεια για να ξεκινήσει η φόρτιση. Γρήγορα φορτισμένα smartphone με δυνατότητα Qi έ..
64,48€
Χωρίς ΦΠΑ:52,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BMGP
Scosche BMGP Βάση Ποδηλάτου για GoPro κάμερας Το Camklamp είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για να τοποθετήσετε τις συσκευές GoPro, Sony iON, Garmin VIRB και άλλες συσκευές ¼" στο τιμόνι του ποδηλάτου σας ή και κάπου αλλού.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΤοποθετεί με ασφάλεια την κάμερα GoPro ή iON στο τιμόνι τ..
33,48€
Χωρίς ΦΠΑ:27,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BTAXS2R
Scosche BTAXS2R Κιτ ανοιχτής συνομιλίας & ακουστικών (Τεμάχιο)Το κιτ ανοιχτής συνομιλίας και ακουστικών για το αυτοκίνητο είναι μια γρήγορη και απλή λύση για τη δυνατότητα προσθήκης κλήσεων ανοικτής συνομιλίας και ροής ήχου στο ραδιόφωνο του εργοστασίου σας. Το BTAXS2R σας επιτρέπει να πραγματοποι..
65,72€
Χωρίς ΦΠΑ:53,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BTFM3
Scosche BTFM3 Handsfree Αυτοκινήτου Πομπό FMΧρησιμοποιήστε το κιτ αυτοκινήτου Bluetooth hands-free με τον πομπό FM και τη θύρα φόρτισης USB από την Scosche για να αναπαράγετε μουσική, να πραγματοποιείτε κλήσεις και να φορτίζετε τις κινητές συσκευές σας. Συνδέεται στην θύρα αναπτήρα του αυτοκινήτου..
45,88€
Χωρίς ΦΠΑ:37,00€
Μάρκα: SCOSCHE Μοντέλο: BTFM3SR-SP
Scosche BTFM3SR-SP Handsfree Αυτοκινήτου Πομπό FMΧρησιμοποιήστε το κιτ αυτοκινήτου Bluetooth hands-free με τον πομπό FM και τη θύρα φόρτισης USB από την Scosche για να αναπαράγετε μουσική, να πραγματοποιείτε κλήσεις και να φορτίζετε τις κινητές συσκευές σας. Συνδέεται στην θύρα αναπτήρα του αυτοκι..
45,88€
Χωρίς ΦΠΑ:37,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 134 (12 Σελ.)